Over TAS Venray

Al meer dan 35 jaar is TAS Venray 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor haar klanten. Als Telefoon Antwoord Service verzorgen we een optimale bereikbaarheid voor een grote diversiteit aan bedrijven. Van het aannemen van een gesprek tot het inboeken van orders of afspraken tot de complete aansturing van servicemonteurs of medewerkers, alles is mogelijk.

Samen met ons team van 25 medewerkers zorgen wij voor een zo optimaal mogelijke bereikbaarheid van uw bedrijf.

TAS Venray

Uw telefoonservice garanties

  • Bereikbaarheid: 24 uur per dag 7 dagen per week
  • Gemak: doorschakelen wanneer u wilt, op elk gewenst moment
  • Zekerheid: als u geen telefoontje wilt missen
  • Uitstraling: persoonlijke en professionele telefoonbeantwoording
  • Service: antwoordservice, storingsdienst, orderintake, plannen van afspraken etc
  • Betrouwbaarheid: accuraat, dienstbaar en integer
  • Overzicht: directe rapportage van bellergegevens en boodschap
  • Kostenbesparend i.v.m. arbeidstijdenwetgeving: uw personeel wordt alleen voor spoedeisende meldingen opgeroepen
Het team van TAS Venray

Historie

TAS Venray werd in 1985 opgericht door Wim Veldkamp. Het idee voor een Telefoon Antwoord Service had hij via de radio opgepikt, in Woerden was een bedrijf wat voor andere bedrijven de telefoon aan nam. Dit moest hem in het Limburgse Venray ook gaan lukken. De eerste klant wilde juist in de avonden en weekenden bereikbaar zijn. Zo zou de eigenaar ontlast worden tijdens het uitoefenen van zijn hobby. TAS Venray was dus al snel 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Samen met zijn vrouw Trix, dochter Karen en schoonzoon Geert verzorgden zij met TAS Venray voor een klein groepje ondernemers de bereikbaarheid.

In 1996 werd door dit viertal een V.O.F. opgericht. Helaas overleed Wim Veldkamp in oktober 1996 ten gevolge van longkanker. Schoonzoon Geert en Karen van Kreij zorgden hierna voor de voortzetting van TAS Venray. TAS Venray groeide langzaam aan in de jaren die volgden.

Sinds oktober 2008 is ook dochter Margot werkzaam binnen het bedrijf. In 2012 werd de overstap gemaakt van een kantoor aan huis naar het huidige kantoor aan de Patersstraat 19c in Venray. Van een halve verdieping kantoorruimte groeide het kantoor van TAS Venray door naar de gehele verdieping. In de tussentijd werden er nog 2 nieuwe vestigingen geopend: TAS Westland in Maassluis en TAS Nijmegen.

Inmiddels is ook de echtgenoot van Margot, Erik Scheffer, binnen het bedrijf werkzaam geworden.

Copyright © 2024 - Telefoon Antwoord Service Venray
Created by